Kaufland face angajări. Peste 250 de posturi libere

Lanțul de retail Kaufland face angajări masive în mai multe orașe. Este vorba de 250 de posturi vacante în București, dar și în Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași și altele. De asemenea, personalul este căutat și pentru inaugurarea a două magazine în Capitală. Cei care vor ajunge să lucreze în magazinele Kaufland vor beneficia de numeroase avantaje, printre care și un salariu atractiv.

Kaufland face angajări. Peste 250 de posturi libere
Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în magazinele din București. Este vorba de peste 200 de posturi libere în cadrul celor două magazine noi, ce vor fi deschise până la începutul verii. Locațiile sunt str. Energeticienilor nr. 13-15, respectiv str.Theodor Pallady nr. 51.

În ultima lună și jumătate, peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland, mai informează retailerul.
Posturile disponibile la nivelul întregii companii, oferă oportunități pentru toate palierele de experiență: de la trainer până la manager; responsabili în magazin, lucrător comercial, șef de raion; în centrele logistice, electrician, lăcătuș mecanic sau chiar în birourile centrale, în departamentele de Vânzări, Resurse Umane sau Expansiune.

În această perioadă, interviurile au loc la telefon sau online, iar aplicațiile se depun pe www.cariere.kaufland.ro .
Viitorii angajați Kaufland vor beneficia de un salariu de 3.650 lei brut, valabil în companie de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim din România. De asemenea, sunt puse la dispoziție și programe de dezvoltare profesională, servicii suplimentare pentru o viață sănătoasă și echilibrată și chiar un loc de muncă stabil, cu un program flexibil.

Pentru siguranța angajaților săi, Kaufland a instituit o serie de măsuri de prevenție, conform situației cu care se confruntă țara noastră în prezent: asigurarea de echipamente și substanțe dezinfectante; dezinfectarea frecventă a spațiilor comune și a obiectelor de uz larg; amplasarea benzilor de siguranță de minim 2 metri și a geamurilor de protecție la casele de marcat; reducerea aglomerării prin permiterea accesului în magazin în grupuri restrânse; amplasarea covoarelor pentru dezinfectare la intrare în unele magazine și informarea clienților cu privire la normele de siguranță.