La sfarsit fiecare barbat regreta ca a pierdut femeia care-l astepta sa-si bage mintile in cap

O femeie buna poate fi cea mai buna investitie a unui barbat.

Investitia pe care un barbat o poate face pentru a avea o femeie buna in viata sa este o investitie a timpului, a deschiderii emotionale, a efortului, a iubirii si a auto-imbunatatirii.

Crezi ca ea este o femeie buna si isi va gasi din nou drumul la tine.

Femeile sunt diferite de ceea ce crezi. Te astepti ca ea sa iti ofere multe sanse pana vei ajunge la capat cu toate scuzele tale.

Cu toate acestea, s-ar putea sa fi avut o impresie gresita despre ea. Nu-si va sacrifica viata in asteptare si sa-ti dai seama ce vrei. De asemenea, nu vrea sa se pedepseasca, asteptand un barbat care nu stie cum sa o trateze bine.

O femeie doreste mereu sa gaseasca pe cineva care crede in ea.

Viata nu este un film. Ea se indragosteste de tine si vrea sa fie o parte din viata ta, totusi ai incercat sa te gasesti fara ea.

Din pacate, femeile sunt diferite acum. Iti pot da o sansa sau doua, dar daca o ratezi, te vor parasi.
Consecintele ranirii unei persoane nu pot fi luate inapoi. Din pacate, nimic din ce poti face nu o va aduce inapoi.

Poate sa sacrifice cu adevarat orice cand este indragostita. Iti poate vedea capacitatile si te va ajuta sa devii o persoana mai buna.

Ea isi ofera iubirea ei neconditionata, totusi, ai profitat de dragostea ei ca si ceilalti barbati.
Initial, s-ar putea sa fi avut increderea ca o poti aduce inapoi, dar ai pierdut-o si i-ai frant inima. E prea tarziu sa o aduci inapoi pentru ca ea a invatat lectia de la tine.

Poate fi dificil pentru ea sa inteleaga ca ai nevoie de spatiu de la ea. Cand incepi sa o indepartezi, ea poate sa se ingrijoreze sau sa simta ca a facut ceva gresit. Ar putea chiar sa creada ca dragostea ta s-a incheiat.

Un barbat ia distanta fata de femeia sa pur si simplu pentru a se regasi pe sine.

Cu toate acestea, ea are o capacitate mai larga de intimitate emotionala decat tine. Iti imbratiseaza sentimentele si emotiile ca valurile oceanului. Dar adevarul este ca, atunci cand arunci sansa dupa sansa, ea te va parasi pentru totdeauna.

Va suferi foarte mult dupa ce te-a pierdut, dar nu se va intoarce. Cand iti dai seama ca viata ta a fost mult mai buna cu ea, o vei vrea inapoi.

In general, atunci cand barbatii se confrunta cu un astfel de obstacol emotional, ei se consoleaza spunand ca nu a fost femeia potrivita pentru ei. Daca ar fi menit sa fie impreuna, ar fi ramas in viata lor.

Cu toate acestea, sa fiu sincer, stiu ca nu este adevarat.

Acum ca esti singur, vezi cat de mult merita. Ai observat ca a fost acolo pentru tine cand ai avut vremuri grele. Era acolo cand ai avut nevoie de sprijin si de un umar pe care sa plangi.

Nu ai apreciat niciodata acest lucru si niciodata nu ai vazut cat de mult a incercat sa ramana cu tine.
Orice alta femeie pe care o intalnesti nu va fi niciodata ca ea. Ele te vor iubi numai la bine, dar cand vor veni problemele, te vor lasa instantaneu pentru ca nu vor sa faca parte din luptele tale de viata.

Cheia unei relatii de succes nu este cu siguranta respingerea, chiar si in situatii in care pare imposibil sa fii cu ea. Trebuie sa crezi ca exista inca o sansa de a face lucrurile bine. Daca nu, vei regreta ca ai lasat-o sa plece. Sursa mesajeinspirationale.com