Lidl Face Angajări Masive. Se Oferă Salarii De 6.850 De Lei, Plus Bonuri De Masă Şi Prime De Sărbători

Lidl Romania este din nou recunoscută ca o companie care oferă un mediu de lucru atrăgător și joburi stabile pentru angajații săi.

În continuare, în 2024, Lidl România își menține angajamentul de a fi un angajator de top, prezentând oferte competitive de salarizare și beneficii.

Pentru poziții de nivel de intrare, salariile încep de la 4.600-5.000 de lei brut, însoțite de diverse beneficii negociabile individual.

De exemplu, vânzătorii cu normă întreagă sunt angajați la Lidl Romania cu venituri medii brute lunare între 5.700 și 6.150 de lei, în funcție de orașul în care se desfășoară activitatea.

Lidl Romania adoptă strategii eficiente pentru atragerea viitorilor angajați, prin oferirea unui mediu de lucru stabil și oportunități de creștere profesională.

Pentru Lidl, o carieră înseamnă nu doar un loc de muncă, ci și posibilitatea de a avansa și de a învăța în fiecare zi.

Compania investește constant în formarea și dezvoltarea angajaților săi, indiferent dacă aceștia lucrează în sediul central, centrele logistice sau în magazine.

Valori precum devotamentul și motivația sunt împărtășite de întreaga echipă Lidl, care contribuie la creșterea și îmbunătățirea companiei în fiecare zi.

Supermarketul românesc care este o sursă de probleme pentru marile lanțuri de retail. Are tarife mai accesibile decât Lidl, Kaufland, Profi și Carrefour. Aproape toți cei peste 12.000 de angajați ai Lidl au angajamente pe termen nelimitat și aproape 1000 dintre aceștia sunt în companie din 2011, anul în care am intrat pe piața din România.

Ne angajăm să te susținem în creșterea ta profesională, nu doar în ceea ce privește vechimea.

Investim constant în instruirea și dezvoltarea tuturor membrilor echipei noastre, indiferent de poziția sau experiența lor. Prin urmare, fiecare coleg din magazine, depozite sau sediile administrative are șansa de a-și avansa cariera alături de Lidl, inclusiv prin promovarea în poziții de conducere.

Anual, echipa Lidl dedică peste 450.000 de ore pentru training. Ne pasă de oferirea de oportunități egale și de respectarea diversității.

Asigurăm un sistem de salarizare echitabil și nediscriminatoriu pentru toate rolurile din companie și oferim șanse egale tuturor celor care doresc să progreseze alături de Lidl, indiferent de vârstă, gen, poziție sau experiență.

Peste jumătate dintre liderii din echipa Lidl sunt femei. Ne pasă să oferim beneficii clare, nu doar responsabilități clare.

Înțelegem cât de important este să fii motivat nu doar de un mediu de lucru plăcut și dinamic, ci și de un pachet salarial și de beneficii atrăgător. Prin urmare, remunerația și beneficiile rămân prioritare pentru Lidl, și de aceea revizuim în fiecare an întregul pachet de compensații și beneficii pentru a fi cu adevărat valoros pentru angajații noștri – de la asigurare medicală privată la zile suplimentare de concediu în funcție de vechime, până la diverse bonusuri garantate.