Maia Morgenstern si Claudiu Istodor s-au rasfatat. Dupa 21 de ani de la divort, iubire ca-n tinerete

Maia Morgenstern si Claudiu Istodor au format un cuplu. Ei se cunosc de aproape 40 de ani. In prezent, la 21 de ani de la divort, cei doi mari actori apar din nou ca un cuplu. De curand, au postat pe retelele de socializare numeroase fotografii din aceeasi casa, unde impart bucuriile, grijile si masa.

Cei doi mari actori, care formeaza un cuplu si in serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1, se inteleg foarte bine. Stau impreuna si se simt excelent asa.

Maia a postat pe retelele de socializare poze romantice. Pe 1 mai, de ziua ei,  Claudiu a serbat-o pe Maia cu tort: ”Pe cand… Love! Love e singurul cuvant – cu Claudiu Istodor”, a scris marea noastra actrita.

Maia este si o mama extraordinara

Tot ea a postat pe Facebook o fotografie cu cei trei copii ai ei: actorul Tudor Istodor (36 de ani), fiul ei si al lui Claudiu Istodor, Eva Leea Cabiria are 21 de ani, care e tot artista, rodul iubirii cu actorul Andras Istvan Demeter si Ana Isadora (17 ani), fiica din casatoria Maiei cu medicul Dumitru Baltateanu, barbatul de care a divortat in 2015.

Maia a vorbit despre viata ei ca mama: ”As fi vrut sa fiu prima in toate cele: cea mai buna, cea mai grijulie, cea mai inteleapta, cea mai priceputa, cea mai indemanatica, cea mai vesela, cea mai frumoasa, cea mai pregatita, cea mai cea. Cea mai cea, dintre cine si cine, nu era prea clar. Dar ea, mamita-caprita, nu stia si nici nu se straduia sa caute un raspuns.

Ba chiar ajunsese sa se ia la intrecere cu puiutii ei: plangea mai tare (uneori), se speria mai usor, se ingrijora mai repede (si mai din nimic), se impiedica la tot pasul. Ce mai, se ambitiona sa fie ea prima, ce sa-i faci?  Sa castige toate jocurile,  intrecerile: jocul de-a v-ati ascunselea cu oboseala, jocul de-a adevarul sau provocarea rabdarii sau blandetii”, spunea marea actrita, potribi click