Mara Banica a slabit 15 kilograme in doua luni si jumatate: “M-am apucat de o dietă” A dezvaluit meniul complet:

Mara Banica are grija de modul in care arata si a dezvaluit secretul pierderii in greutate. Vedeta a slabit 15 kilograme in doar doua luni jumatate prin metode care au avut un real succes.

Mara Banica a reusit sa scape de 15 kilograme in doar doua luni si jumatate tinand o dieta care a devenit un mod de viata pentru ea.

„Am slăbit 15 kilograme în 2 luni şi jumătate. M-am apucat de o dietă, cu bune cu rele, am ţinut-o. O mai ţin în continuare, pentru că odată ce te obişnuieşti să mănânci într-un fel, nu te mai poţi întoarce. Am constatat că salatele sunt atât de bune.

Eram genul ciorbiţă. Pâine deloc, zahăr deloc. Beau nişte carbogazoase pe care nu le beam înainte, pentru că organismul are nevoie de zahăr.

Eu nu mă plâng, că îmi place ce fac, dar asta nu înseamnă că nu obosesc”, a declarat Mara Bănică la TV.

S-a despărțit de partenerul ei de viață în urmă cu aproape două luni de zile, iar necazurile par să se țină lanț de Mara Bănică, întrucât de curând, ea a leșinat și a fost găsită de fiul ei.

Separarea de iubitul ei a făcut-o să deschidă ochii, așa că fără să stea prea mult pe gânduri, ea a decis să dea jos kilogramele în plus pe care le-a acumulat.

A urmat o dietă strictă, din cauza căreia a ajuns să leșine, după cum a povestit ea la Xtra Night Show.

”Mănânc o săptămână brânză cottage, apoi legume, carne și tot așa. Ține 13 săptămâni această dietă, dar greșeala mea a fost că după ce am ajuns la 57 de kilograme,

am repetat-o. Am vrut 54. Am leșinat. M-a găsit fiul meu. A fost cumplit.”, a povestit jurnalista la Xtra Night Show.

Întrebată dacă s-a împăcat cu parenerul ei de viață ea a spus că nu: ”Nu, păstrăm o legătură civilizată de dragul celui mic, vine să îl vadă,

dar nu s-a schimbat nimic. L-am întrebat dacă vrea să meargă în vacanțele pe care le-am cumpărat, dar a zis că nu.”, a mai povestit aceasta. Sursa rol.ro