Mercur intră în retrograd pe 15 octombrie. Cele 3 zodii care vor avea enorm de suferit

De pe data de 15 octombrie și până pe 3 noiembrie, zodiile vor avea parte d eo perioadă foarte dificilă, pentru că Mercur este în retrograd. Iată ce înseamnă, de fapt, acest lucru pentru zodii și care sunt cele mai afectate dintre ele!

Ce înseamnă când Mercur este în retrograd
Auzim mereu „Mercur este în retrograd”, dar ce înseamnă, de fapt, această expresie și ce semnifică ea?

Astfel, potrivit astrologilor, atunci când Mercur este în retrograd suntem paranoici, mai atenţi la orice detaliu şi foarte sensibili în ceea ce priveşte viaţa personală.

Toate acestea trebuie să le suportăm până pe data de 3 noiembrie, când Mercur îşi va continua călătoria.

Totuşi, trei dintre semnele zodiacale vor fi cele mai afectate. Este vorba despre Taur, Săgetător și Pești.

Ce zodii vor fi cele mai afectate de Mercur în retrograd
Cum vor fi afectați Taurii

Sunt câteva probleme ce au nevoie de atenția ta în această perioadă, mai ales că s-ar putea să fi trecut termenul-limită până la care ai mai fi putut să faci ceva. Ai ceva restanțe și în ceea ce

privește promisiunile făcute, dar și în privința sarcinilor de la locul de muncă. Rezolvă-le urgent, pentru că altfel ele vor veni după tine.

Cum vor fi afectați Săgetătorii

Ai face bine să fii cât mai sincer și mai transparent, pentru că Mercur în retrograd nu înseamnă altceva decât expunerea tuturor secretelor tale. Cu calm, răbdare și cu cele mai bune intenții, vei reuși să scapi basma curată.

Cum vor fi afectați Peștii

Tot încerci să devii mai organizat și să scapi de haosul ce te înconjoară, dar până după 3 noiembrie, acest lucru nu va fi cu putință.

Efortul tău este zadarnic de fiecare dată, iar acest lucru nu face decât să te deruteze și mai mult. Încearcă să fii mai flexibil când vine vorba de program, scrie ombun.net