Mesajul îngrijorător al președintelui Klaus Iohannis. ”Sunt îngrijorat de numărul de cazuri. Virusul nu pleacă în vacanţă”

Președintele Klaus Iohannis a vorbit recent despre scandalul prelungirii stării de alertă. Conform acestuia, această decizie ar fi una corectă și utilă.

Mesajul îngrijorător al lui Iohannis. Ce se ca întâmpla cu prelungirea stării de alertă
Șeful statului, Klaus Iohannis a declarat astăzi că prelungirea stării de alertă este o abordare utilă și corectă, susținând că membrii PSD fac scandal pentru a câștiga mai multe voturi.

”Guvernul a procedat conform legii şi, dacă cineva din Parlament este de altă părere, are dreptul să ceară o verificare. Felul de a proceda al Guvernului este şi legal, şi corect, şi oportun.

Este o abordare şi utilă, şi corectă şi de bun simţ. Abordarea aşa-zisei Opoziţii din Parlament este exagerată. Fac scandal de dragul scandalului pentru a prinde câteva voturi”, a declarat Iohannis.

De asemenea, președintele s-a declarat îngrijorat față de numărul de cazuri de coronavirus care continuă să crească în ultimele zile.

Întrebat dacă se va elabora din nou starea de urgență în cazul în care bilanțul îmbolnăvirilor va fi tot mai mare, acesta a precizat că aceasta este ultima soluție la care putem recurge.