Ministrul Muncii a anuntat data de la care pensionarii ar putea beneficia de pensii marite

Violeta Alexandru, a spus ca pensiile vor creste in perioada urmatoare. Ministrul Muncii a precizat ca majorarea pensiilor se va face, cel mai probabil, la 1 septembrie.

”Prin caledar inseamna o abrodare responsabila pe care Guvernul o are. Am lucrat in fiecare zi ca sa incercam sa sprijinim economia, agentii economici, pe angajati. Nu a fost o perioada usoara, am incercat tot ce este posibil pentru a ajuta economia. Daca prin calendar intelegem o evaluare, colegii de la Minister termina evaluarea primelor sase luni ale anului. ” , a declarat ministrul Muncii.

”Ma ingrijorez cu privire la respectarea protectiei angajatilor” , a mai spus Violeta Alexandru.

”Vom avea o crestere a pensiilor, nu ma eschivez. Nu imi place sa speculez, se fac toate eforturile in echipa ministerul Finantelor. Intentia noastra nu este sa pacalim pe nimeni, vom pune cifrele pe masa. Ne dorim o crestere, suntem responsabili pentru acest an si pentru anii care vor veni.” , a continuat ministrul.

Ministrul Muncii, data posibila a cresterii pensiilor, 1 septembrie.

Citeste si articolul Rasturnare de situatie. Cand se dubleaza, de fapt, alocatiile
”Va fi o crestere, mai sunt cateva zile de analize finale, de rafinerii. In momentul acela vom avea o proiectie asupra cifrelor pe care le vom avea. Urmeaza o perioada in care va fi rectificarea bugetara, cel mai probabil de la 1 septembrie va fi o crestere” , a mai spus Violeta Alexandru. Sursa fabricatinromania.info