Mirela Vaida, reacție în direct după demisia lui Emily Burghelea: „La tinerețe faci prostii”

Emily Burghelea a precizat în direct că nu mai poate fi părtașă la situația dintre Vulpița și Viorel, pe care postul de televiziune o ascunde. Ea a sugerat că Viorel ar fi fost violent cu soția sa, iar postul de televiziune îi ascunde fapta. Astăzi, Mirela Vaida a făcut primele declarații pe marginea acestui scandal mediatic.

Ce a declarat Mirela Vaida, în direct, după demisia lui Emily Burghelea
Trezindu-se fără asistentă TV, Mirela Vaida a fost nevoită să prezinte singură rubrica pe care Emily o prezenta. Înainte de a face asta, Mirela Vaida a făcut o scurtă introducere, prin care a menționat că fapta asistentei sale a fost necugetată. „Mi-e dor de ea, fată nebună, ce să-i ceri? La tinerețe faci prostii. Trebuie să fac treaba ei până voi avea altă asistentă. Cel mai probabil și mâine tot eu voi anunța. O să vă spun mai târziu și unde a plecat.”, a precizat Mirela Vaida în direct, marți, 16 iunie.

Emily Burghelea acuză postul de televiziune că tolerează violența lui Viorel asupra Vulpiței
Pe lângă confesiunea în direct, Emily Burghelea a făcut un scurt vlog, în care și-a motivat alegerea de a-și da demisia. Cu lacrimi în ochi, tânăra a declarat că Vulpița i-ar fi spus personal că soțul său o agresează și ar fi rugat-o să o ajute.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…

Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii.