Răzvan Simion a rupt tăcerea! De ce s-a despărțit de Lidia Buble

Răzvan Simion a făcut în sfârșit lumină și a spus public motivul pentru care el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. Prezentatorul a postat un

mesaj pe rețelele de socializare în care îi mulțumește fostie sale iubite pentu timpul petrecut împreună și măturisește că ea este cea care nu a mai fost fericită alături de el. Nimeni nu se

aștepta la postarea prezentatorului de la matinal, așa că mulți fani ai cuplului au rămas șocați la vederea acestor cuvinte. Răzvan a mărturisit că pornește într-o căutare de sine pentru a

învăța să fie fericit. Mesajul este unul foarte sincer, care a emoționat pe toată lumea, însă nimeni nu a putut să își exprime părerea pentru că el a dezactivat comentariile, probabil, pentru a nu crea controverse.

“O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea

mi a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept. Copilul râde: “Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Tânărul cântă: “Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace:”Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.

Viața frumoasa, Sufletel!”, scrie huff.ro