Salvarea chemata de urgenta. Ce se intampla cu indragitul Cornel Constantiniu

Cornel Constantiniu trece prin momente grele. Sotia sa, Domnita Constantiniu, a fost nevoita sa cheme de urgenta salvarea. Indragitul artist avea dureri insuportabile. Se pare ca totul a pornit din cauza unei crize de sciatica, dar pe fondul bolii de care sufera, pot fi urmari grave.

Cornel Constantiniu a suferit o criza de sciatica. Sotia sa a fost nevoita sa sune la 112 pentru ca artistul acuza dureri insuportabile. ”Am sunat la 112 si am chemat salvarea. A venit imediat, trei persoane, printre care o doctorita foarte priceputa. Cu problemele de sanatate ale lui Cornel am deja experienta. Cornel a avut o criza mai acuta a durerilor neurologice. Combinate cu maladia de care sufera, devine complicat. I-au dat calmante si m-au intrebat daca s-a ferit de coronavirus. I-am spus ca nu a iesit din casa de luni de zile, iar eu cu diabetul meu sunt extrem de precauta. Cornel tine sa le multumeasca pentru promptitudine si profesionalism. Se simte putin mai bine”, a declarat sotia artistului, pentru Click

Artistul suferă de maladia Parkinson de aproape27 de ani. In aceasta perioada Cornel Constantinie a suferit foarte multe interventii chirurgicale, pentru a putea ramane in viata. Cea mai recenta operatie a avut loc in luna aprilie, anul trecut.