Scapă de UNGHIA ÎNCARNATĂ fără doctor!

Unghiile incarnate de la picioare pot provoca dureri mari. O unghie incarnata este o problema comuna, care poate aparea la orice varsta.

Pot apărea infecții din cauza tehnicii improprii de taiere a unghiilor, factorilor anatomici, cum ar fi ingrosarea unghiei in sine, o unghie cu o forma neobisnuita, care sapa in piele, incaltamintei stramte care impinge unghia in pozitii neobisnuite.

Aceasta problema poate intr-adevar sa fie tratata la domiciliu, dar in cazul in care provoaca dureri insuportabile, este ABSOLUT NECESAR sa consultati un medic. Un caz usor poate fi corectat simplu,

acasa, fara probleme si urmari nefaste. Un caz complicat trebuie vazut de doctor. Din fericire, exista cateva metode naturale de a rezolva aceasta problema (cata vreme NU e grava).

Se inmoaie si spala piciorul afectat: evident, zona respectiva trebuie curatata cu apa si sapun, de 3-4 ori pe zi.

Pentru a spori acest efect, puteti adauga sare amara. Se spala cu otet de mere: una dintre cele mai eficiente tratamente pentru curatare este inmuierea in in apa calda la care se adauga un sfert de cana de otet de mere. In acest fel, puteti preveni infectiile bacteriene. Ata dentara: puneti ata dentara sub unghie, si scoateti-o din piele. Taiati decat bucatica din colt care jeneaza, lasand restul unghiei sa creasca normal.

Daca il taiati cu totul, unghia va creste din nou in carne si data viitoare. Chiar daca provoaca discomfort, este o metoda eficienta de a rezolva aceasta problema. Folositi uleiuri esentiale pentru a calma durerea si inflamatia.

INGREDIENTE (ULEIURI ESENTIALE) 5 picaturi ulei de lavanda 1 picatura ulei de oregano 5 picaturi ulei de arbore de ceai 2 picaturi ulei de menta 5 picaturi ulei de eucalipt Se amesteca toate ingredientele intr-un borcan de sticla. Se aplica pe ungia uscata si curata, si se lasa la uscat la aer. Purtati incaltaminte care permite aerisirea zonei afectate.

Se repeta procedura de 2-3 ori in timpul zilei. Evitati tocurile inalte si pantofii stramti, pentru ca pur si simplu vor agrava problema. Atentie cum se taie unghia pe viitor, daca se taie coltul in intregime, fara a se lasa o zona de siguranta, in mod sigur va creste la fel a doua oara, sursa ombun.net