Sefa ATI de la „Gerota”, marturii dupa externare: Temeti-va de coronavirus. Ca traiesti, ca te duci, o faci de unul singur.

Doctorul Alida Moise, fosta sefa a sectiei ATI din Spitalul Gerota, acum manager al aceluiasi spital, a acordat un interviu in excusivitate jurnalistei Adina Anghelescu pentru emisiunea Punctul de intalnire. Alida Moise, a trecut prin momente cumplite dupa ce a fost infectata cu coronavirus si a

iesit din coma de Florii. A stat trei saptamani la ATI, iar recuperarea sa este considerata un adevarat miracol atat de ea, cat si de apropiatii sai, scrie Antena 3

Povestea sa este un subiect de film, iar exemplul sau e foarte necesar pentru moralul a milioane de romani.

Medicul povesteste ca inca are sechele si se lupta sa se insanatoseasca deplin. „Nu sunt recuperata in totalitate, depinde cu ce ma compar. Daca ma compar cu ce am fost inainte de boala, cred ca recuperarea e undeva in 80%. Daca ma compar cu ce a fost in spital, este minunat cum sunt.

In primul rand ca sunt acasa, ca sunt cu familia, sunt impreuna cu copiii mei”, spune Alida Moise.

Medicul trage un semnal de alarma si spune ca romanii trebuie sa ia in serios pericolul reprezentat de coronavirus si sa nu plece urechea la teorii ale conspiratiei.

„Ar trebui sa ne temem. Eu, ca medic, evident ca nu am agreat teoriile acestea ale conspiratiei care au circulat in mediul public. De la inceput am luat in serios, dar fiind medic mi-am facut meseria si am aplicat masurile de protectie si preventie.

Citeste continuarea