Serban Huidu intervine in scandalul cu Emily Burghelea: „Ii dadea replica matroanei Mirela… Sa va fie rusine!”

In urma scandalului provocat de fenomenul „VULPITA”, tot mai multe vedete iau atitudine. Serban Huidu nu a ezitat sa-si

spuna parerea despre scandalul in care este implicata Emily Burghelea dupa ce a declarat la televizor ca Vulpita este agresata de sotul ei.

Fosta asistenta a spus ca Vulpita este batuta de sotul ei, Viorel, iar apoi si-a dat demisia in direct. Emily Burghelea este in scandal cu

postul la care a lucrat iar iar producatorii emisiunii, Acces Direct, neaga toate acuzatiile. Prezentatoarea Mirela Vaida se numara printre cei care spun ca informatiile nu sunt adevarate.

Serban Huidu despre scandalul in care este implicata fosta asistenta

Serban Huidu a laudat-o pe Emily Burghelea

„Am remarcat, acum cateva lui, o duduita vesela ce nu avea nici in clin si nici in maneca cu emisiunea la care era angajata”, a spus Serban Huidu despre fosta asistenta.

„Rolul sau era complet benign: prezenta niste produse publicitare si din cand in cand ii dadea replica matroanei Mirela Vaida.

Totul s-a schimbat cand amarata aia de Vulpita a venit vanata si i-au acoperit ranile cu machiaj, Emily Burghelea a cedat.

Si a facut ceea ce face o femeie normala. Nu a tacut”, a mai spus Serban Huidu pe blogul personal.

Serban Huidu a facut chiar si o comparatie intre cazul tinerei Vulpita si tanara de 17 ani incendiata de un criminal eliberat dupa

recursul compensatioriu, dupa ce adolescenta a depus plangere la Politie, scrie fabricatinromania