Sfatul zilei 11 septembrie 2020. Zodia care se desparte de persoana iubita

Berbec

Ai foarte multă energie pe care o canalizezi asupra propriei persoane. Ești relaxat și îți analizezi trăirile interioare. Poate ar fi timpul să te înscrii la un curs de yoga. Meditează asupra sentimentelor și te vei simți eliberat.

Taur

Te-ai hotărât să investești economiile strânse de pe urma muncii tale. Intuiția îți spune să-ți cumperi bunuri pe care le vei păstra ani buni. Ai încredere în tine și vei avea parte de oportunități importante.

Gemeni

Te afli într-o situație care s-ar putea să îți amenințe siguranța. Dacă ai încredere în forțele proprii și îți vei găsi puterea interioară vei reuși să vezi și partea plină a paharului. Soarele apare mereu după furtună.

Rac

Dezvălui sentimentele pe care le ai închise în interior. Arată-te celor din jur cine ești cu adevărat. Dacă ești sincer, oamenii vor aprecia și vei câștiga mai mulți prieteni de partea ta. Renunță la persoanele care nu te merită.

Leu

Vrei să faci schimbări majore în viața ta, iar acum este momentul ideal. Universul este de partea ta și ai parte de toată susținerea prietenilor. La locul de muncă ai parte de mici provocări, dar nimic nu îți va periclita planurile.

Fecioară

Ești stresat și s-ar putea să faci ceva greșit la serviciu. Nu te grăbi și gestionează cu înțelepciune sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Partenerul de viață este alături de tine și te susține în tot ceea ce vrei să faci.

Balanță

Nu te mai stresa pentru toate nimicurile. Nu câștigi nimic dacă te enervezi inutil, dimpotrivă. S-ar putea să pierzi lucruri importante printre care se numără și sănătatea. Renunță la problemele minore și gândește-te la lucrurile pozitive.

Scorpion

Ai început să crezi în vorbele pe care le spun oamenii despre tine. Nu mai asculta de gurile rele și uită-te în oglindă. Nu ești cine spun ei, tu știi cel mai bine ce fel de persoană ai devenit. Nu mai apleca urechea la oamenii răi.

Săgetător

S-ar putea să închei relația de dragoste sau șefii să nu mai fie mulțumiți de munca pe care o depui la serviciu. Mergi înainte cu capul sus și privește în viitor. Întotdeauna te-ai descurcat să ieși din situații tensionate, iar acum va fi la fel.

Capricorn

La serviciu lucrurile nu merg tocmai bine și ai senzația că totul se duce de râpă. Ești capabil și vei trece cu brio peste toate obstacolele de la locul de muncă. Ține capul sus! Ești o persoană creativă și vei face lucruri minunate.

Vărsător

Nu este bine să amesteci prietenii cu afacerile și vei simți asta pe propria piele. Un prieten îți va cere un împrumut, gândește-te bine înainte de a face acest gest. Renunță la compromisuri și viața ta se va îmbunătăți.

Pești

Proiectele în care ai investit timp și bani îți aduc numai vești bune. Ai succes atât la locul de muncă, cât și în relația cu cei din jur. Ești pregătit să duci relația de dragoste la nivelul următor, iar persoana iubită va fi încântată de acest lucru.