Sfatul zilei 15 octombrie 2020. Zi norocoasa in aceasta zi

Berbec

Implicare și responsabilitate. Depune eforturi la muncă și rezultatele nu vor întârzia să apară. Spune ce ai pe suflet, partenerul de viață este dispus să te asculte.

Taur

Se anunță situații dificile. Nu este cazul să fii nervos, eliberează-te de stres prin altă metodă. Poate ai putea să-ți schimbi programul și să faci o scurtă plimbare în natură.

Gemeni

Nu mai amâna deciziile importante. Încearcă să nu mai fii atât de detașat legat de situațiile care te privesc în mod direct. Pune punctul pe i, nu duci lipsă de susținere.

Rac

Energie și dinamism în prima parte a zilei. Spre seară ai senzația că ai nevoie de odihnă și un somn bun. Fă unele schimbări în domeniul profesional, nu vei avea parte de obstacole.

Leu

Cunoaște-ți limitele și nu te epuiza, ai nevoie de energie și pentru perioada următoare. Este foarte important să știi ce vrei de la tine și de la cei din preajma ta.

Fecioară

Nu funcționezi la capacitate maximă și simți nevoia să lenevești. Fii deschis cu jumătatea ta și spune tot ce te deranjează în momentul de față.

Balanță

Aprecieri și laude din partea colegilor de serviciu. Uită de stresul cotidian, fă-ți repede bagajele și pleacă într-un loc nou unde să-ți încarci bateriile.

Scorpion

Ai șansa de a echilibra balanța între casă și familie. Anulează unele planuri și stabilește-ți niște atribuții clare pe care să le duci la capăt. Persoana iubită te susține în toate.

Săgetător

Ai tendința de a cheltui mai mult decât trebuie, ai grijă să nu acumulezi prea multe datorii. Partenerul de viață este puțin distant, nu mai fii nepăsător la nevoile lui.

Capricorn

Vremuri bune din punct de vedere financiar. Sunt mari șanse să primești o sumă importantă de bani. Ai o stare de spirit foarte echilibrată.

Vărsător

Fii ferm pe poziții și ia decizii clare legat de viața personală. Ai mare nevoie de o direcție pe care să o urmezi. Stai excelent la capitolul sănătate.

Pești

Mărire de salariu sau succes financiar. Stai excelent la capitolul carieră. Ești înconjurat de oameni dragi, stai mai mult de vorbă cu cei care te apreciază.