Sfatul zilei 17 octombrie 2020. Veste proasta pentru o zodie

Berbec

Îți este tot mai greu să gestionezi emoțiile și situațiile în care ajungi. Ar fi bine să iei o pauză și să-ți încarci bateriile. Concentrează-te pe găsirea echilibrului interior.

Taur

Vești excelente din punct de vedere al afacerilor și carierei. Sunt șanse foarte mari să ajungi la rezultatele așteptate de atâta amar de vreme. Starea materială este una bună.

Gemeni

Ești la mâna destinului și îți este tot mai greu să iei propriile decizii. Tot ce trebuie să faci este să fii cu ochii în patru la tot ce se întâmplă în jurul tău.

Rac

Există posibilitatea reluării unor proiecte și planuri din trecut. Axează-te pe acele idei care știi că se pot pune în aplicare fără prea mari dureri de cap.

Leu

Nu da înapoi când ceilalți îți cer ajutorul. Este foarte important să fii acolo lângă persoanele care te-au sprijinit și susținut în trecut. Sfaturile sunt de mare impact.

Fecioară

Inspirație și inventivitate, în special legat de tot ce ține de școală. Nu-ți mai bate capul cu problemele din viața personală, se vor rezolva de la sine.

Balanță

Ai o atitudine mult prea permisivă. Ai grijă să nu fii tras pe sfoară de oamenii din jur. Bunătatea uneori este văzută ca un defect, nu lăsa pe nimeni să profite de asta.

Scorpion

Știi foarte bine care sunt obiectivele pe care le ai de îndeplinit, dar parcă lipsește ceva. Ai nevoie să fii împins de la spate. Impulsul este tot ce îți trebuie.

Săgetător

Astre favorabile legat de afaceri. Ai ceva economii pe care le poți investi, trebuie doar să aștepți proiectul care să îți fie pe plac. Nu va întârzia să apară.

Capricorn

Concentrează-te pe relaxare, ai muncit din greu toată săptămână. Meriți să fii odihnit și gata de a o lua de la capăt zilele următoare.

Vărsător

Pune în aplicare sfaturile pe care le oferi celor din jur. Astrele te îndeamnă să ieși din carapace și să nu te mai ascunzi. Poți străluci, trebuie doar să vrei!

Pești

Comunicare excelentă cu o persoană de sex opus. Realizezi că este refugiul de care ai nevoie perioada asta. Cine știe, poate începeți o poveste frumoasă de dragoste. Sursa ombun.net