Sfatul zilei 6 iunie 2020. Zi GREA pentru 3 zodii

tru 3 zodii
Berbec
Se anunță o zi potrivnică pentru semnarea unui contract. Înainte de a-ți pune semnătura pe hârtie ar fi bine, totuși, să te consulți cu o persoană de încredere.

Taur
Îți dorești din tot sufletul ca relația de iubire să meargă mai bine, de aceea zi accepți în cele din urmă să faci și compromisuri. Mare atenție, să nu cazi în extrema cealaltă.

Gemeni
Ziua începe cât se poate de frumoasă, însă pe parcurs ar putea fi umbrită de niște vești neașteptate din partea unor rude de care nu mai știai nimic.

Rac
Te comporți ca un îngeraș pentru a obține ceea ce-ți dorești, apoi îți scoți repede ghearele precum o pisică. Cineva îndepărtat însă, îți va pune capac.

Leu
Visezi la o viață ca-n filme, dar nu faci nimic în acest sens. Ai nevoie de un impuls pe care l-ai putea găsi în poveștile celor din jur. Învață din fiecare lecție care-ți iese în cale.

Fecioară
Te simți nedreptățit la locul de muncă. Spune-ți punctul de vedere, nu mai fierbe în interior. Descarcă-te până nu faci ceva greșit și riști să fii dat afară.

Balanță
Iubești și ești iubit în aceeași măsură, ce ți-ai putea dori mai mult? Poate o vacanță în doi pe care o aștepți de ceva vreme. Apucă-te de făcut planuri!

Scorpion
Trebuie să ajungi într-un loc anume, dar cam tragi de timp. Dacă nu-ți place, trebuie doar să spui. Nu mai aduna frustrări și supărări, îți faci singur rău.

Săgetător
Mulțumește-te cu ceea ce ai, nu mai visa la cai verzi pe pereți. Muncește pentru ce-ți dorești, nu aștepta să cadă din cer pentru că nu se va întâmpla asta niciodată.

Capricorn
Destinul este de partea ta, iar astrele sunt aliniate pentru o zi perfectă din toate punctele de vedere. O invitație te va scoate din zona de confort spre seară, profită de ea.

Vărsător
Dragostea plutește în aer. Nu-ți mai încapi în piele de fericire și nu mai vezi nimic în jurul tău. Poate ar fi bine să deschizi ochii până nu cazi în vreo capcană de-a vieții.

Pești
Tot răul spre bine, îți spui tu, dar din păcate problemelor nu prea vor să te părăsească. Se țin scai de tine și nu vei ieși prea curând la liman.