Sfatul zilei 7 iunie 2020. Zodia care sufera din DRAGOSTE

Berbec
Un prieten adevărat se cunoaște la nevoie, iar azi vei afla din plin cine îți este aproape și cine nu. Ar fi bine să renunți la relațiile toxice care nu aduc nimic bun.

Taur
Tot ce ai nevoie este doar un zâmbet care să-ți lumineze ziua. Nu te simți deloc în apele tale, însă starea ta de spirit se va schimba numai datorită unei persoane care te va scoate din impas.

Gemeni
Fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău, pierzi lucruri cu adevărat importante. Nu totul se rezumă la muncă, mai trebuie să te și distrezi din când în când.

Rac
Te afli sunt protecția astrelor și nu pățești absolut nimic azi. Scapi din orice situație la mustață și asta datorită faptului că norocul este de partea ta.

Leu
Ești cu capul în nori și nu reușești să te concentrezi. Nimic nu-ți iese cum ți-ai pus în plan și ajungi în cele din urmă să te enervezi din orice.

Fecioară
Viața este mai frumoasă când ai alături persoana potrivită, iar tu ai avut norocul să o întâlnești. Ține cu dinții de această relație de iubire și nu o lăsa să-ți scape.

Balanță
Ești înconjurat de magie și plutești pe un norișor roz. Ziua asta este perfectă din toate punctele de vedere și unde mai pui că vei rămâne cu amintiri frumoase.

Scorpion
Reușești să treci cu capul sus peste orice obstacol îți iese în cale. Ai toate șansele să deveni un învingător atât în viața personală, cât și la serviciu.

Săgetător
Nu te mai lăsa în seama celor din jur și ia atitudine. A venit timpul să iei propriile decizii chiar dacă unele dintre ele nu sunt cele mai bune.

Capricorn
Ai mare nevoie de o pauză pentru a-ți încărca bateriile. E ziua perfectă pentru odihnă și relaxare, nu mai sta pe gânduri și întinde-te pe canapea!

Vărsător
Nu mai răscoli trecutul, îți faci doar rău. Privește înainte și fă-ți planuri serioase pentru viitor. Acolo te așteaptă o viață mai liniștită, mai ai puțină răbdare.

Pești
Aroganța de care dai dovadă te îndepărtează de oameni mai mult decât ai crede. Te crezi superior și asta se vede cu ochiul liber, oare tu de ce nu realizezi?