Sfatul zilei 7 septembrie 2020. Vesti minunate in aceasta zi

Berbec
Te așteaptă o zi cu program încărcat la locul de muncă, dar nu intra în panică. Ai o echipă întreagă dispusă să-ți sară în ajutor. Sunt multe de pus la punct într-un timp extrem de scurt, dar vă descurcați voi cumva.

Taur
Ai idei de afaceri și ești nerăbdător să le pui în practică, dar criticile celor din jur te descurajează. Încearcă să le ignori și să mergi înainte bazându-te doar pe intuiție. Ai încredere că succesul nu te va ocoli.

Gemeni
Ești sătul de situația neplăcută care persistă la locul de muncă și vrei cu orice preț să-i pui capăt. Ai nevoie de un mediu nou, în care ideile și părerile tale să fie apreciate cu adevărat. Știi că numai așa vei putea progresa în carieră.

Rac
Orice dificultăți ți-ar scoate în cale Universul în debutul acestei săptămâni, le depășești fără probleme. Nici nu are cum să se întâmple altfel atât timp cât zâmbetul e la locul lui.

Leu
Ar putea apărea unele probleme de ordin financiar, dar nu te îngrijora. Ești suficient de lucid cât să găsești soluțiile potrivite.

Fecioară
Începi ziua cu zâmbetul pe buze și rămâi așa până târziu în noapte. Nu de alta, dar primești o sumă nesperată de bani și o poți investi în lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Balanță
Primești o propunere tentată din partea unei persoane mai în vârstă, dar trebuie să o analizezi cu mare atenție. Oricât de bine ar suna, e greu de crezut că vei avea parte de un câștig imediat.

Scorpion
Ai timp să te ocupi de probleme financiare mai vechi. Ba chiar ești nevoit, pentru că le-ai amânat prea multă vreme și au început să-și ceară drepturile.

Săgetător
Îi impresionezi pe șefi cu seriozitatea de care dai dovadă și reușești să le câștigi încrederea. Fii cu ochii-n patru, pentru că te așteaptă o ofertă de nerefuzat.

Capricorn
Se anunță o zi ideală pentru planuri de viitor și investiții importante. Dacă vrei să intri în lumea afacerilor acum e momentul să faci primul pas.

Vărsător
Ai tot sperat că lucrurile se vor schimba, dar nu ai făcut altceva decât să te minți singur. Când nu te mai implici trup și suflet într-o relație mai bine pui punct.

Pești
Participi la diverse întâlniri de afaceri și îți merge de minune. Te simți norocos și negociezi la sânge contracte importante. Ești convins că de data asta îți vor fi acceptate toate condițiile.