Sfatul zilei 8 iunie 2020. Zodia care primeste VESTI MINUNATE

Berbec
Pune osul la treabă și muncește pentru ce-ți dorești. Nu aștepta să pice din cer, nu se va întâmpla asta. Fii mândru de realizările tale.

Taur
Scoate toate armele la iveală și luptă din răsputeri pentru dragoste. Nu renunța la relația de iubire în care te simți confortabil și în largul tău.

Gemeni
Nu-ți schimba valorile și principiile doar pentru că ai alt cerc de prieteni. Fii tu însuți și nu-i lăsa pe cei din jur să ia decizii în locul tău.

Rac
Ce mai aștepți, pleacă din relația controversată și toxică în care te afli. Nimeni nu este mai important decât să fii liniștit și împăcat cu tine.

Leu
Ești tot mai atras de mistere vechi care nu au fost descifrate până acum. Citește, documentează-te și mai ales, mergi foarte mult pe teren. Adevărul va ieși la iveală.

Fecioară
Se anunță un eveniment neașteptat la locul de muncă. Nu este exclus să se facă o listă de restructurări pe care să fii și tu. Mai bine ai căuta un alt serviciu.

Balanță
Relații controversate cu prietenii, dar și cu familia. Se pare că azi nu te înțelege nimeni, dar nici nu vrei să lași mai mult de la tine.

Scorpion
Fugi de responsabilități și probleme, dar așa nu te vei maturiza niciodată. Îți dorești să fii mereu copil și să te bucuri de micile plăceri ale vieții.

Săgetător
Odată ce te-ai mulțumit cu soarta, lucrurile bune vor veni de la sine. Fii rezonabil, unii au mai puțin decât tine. Nu te mai plânge de greutăți.

Capricorn
Ești în căutarea unei iubiri pătimașe, dar mai ai de așteptat. Până să ajungi aici trebuie să înveți în primul rând să dăruiești și abia apoi vei primi dragoste.

Vărsător
Faci numai cum vrei, dar asta nu înseamnă că deznodământul este unul bun. Învață din greșelile altora, din păcate nu ai timp să le faci pe ale tale.

Pești
Capcanele vieții sunt tot mai dese în drumul tău. Nu ești ocolit deloc de ghinion și dai din lac în puț. Nu te da bătut, vei învinge în final.