Sfatul zilei de 5 august 2020. Zodia care scapa de greutati

Berbec

Dimineaţa acestei zile te găseşte dornic de cunoaştere şi expansiune. Îţi împărtăşeşti, cu multă pasiune, cunoştinţele, oricui îţi cere sprijinul. După amiază, este posibilă o discuţie în privat cu un şef, pornind

de la probleme de atitudine pe care le-ai putea manifesta vulcanic şi intempestiv. Primeşte feedback-ul şi păstrează-ţi încrederea în bunele intenţii ale celorlalţi. Numărul norocos: 12.

Taur

În cursul dimineţii, interesul tău este susţinut de resursele celorlalţi şi de banii câştigaţi în colaborare. După prânz, găseşti înţelepciunea necesară pentru a armoniza parteneriatele în care eşti implicat, poate chiar

prin definirea mai clară a responsabilităţilor. Cineva aflat într-o situaţie delicată sau dificilă, care îţi stârneşte compasiunea, îţi poate solicita sprijinul. Numărul norocos: 3.

Gemeni

Acorzi multă atenţie şi importanţă parteneriatelor, fie că este vorba despre partenerul intim sau cel profesonal. Eşti pasional, expansiv şi te implici cu totul pentru că raporturile să fie optime. În a doua jumătate

a zilei se pot ivi cheltuieli neprevăzute provenind din taxe sau amenzi, pentru care este posibil să fii nevoit să te împrumuţi. Primeşte sprijinul colegilor. Numărul norocos: 11.

Rac

În prima jumătate a zilei eşti foarte ocupat, ai multă treabă la serviciu, dar eşti foarte împrăştiat şi abia reuşeşti să te aduni şi să pui treburile în ordine. După amiază, este posibil un conflict deschis cu un

şef care nu pare mulţumit de performanţele tale. Găseşti sprijinul, alinarea şi puterea de a continua în braţele persoanei iubite sau alături de copii. Numărul norocos: 1.

Leu

Începi ziua în ton de voie bună, eşti foarte creativ şi plin de energie. Sportul în aer liber sau o plimbare prin parc pare să îţi priască. În a doua jumătate a zilei, obligaţiile profesionale par să te tragă de mânecă.

Accesul la unele informaţii îţi poate fi îngreunat de unele dificultăţi tehnice sau poate chiar de o pană de curent. Familia îţi este alături şi te sprijină în tot ce faci. Numărul norocos: 5.

Fecioară

Harnic şi muncitor cum eşti din fire, te trezeşti dis de dimineaţă pentru a trebălui prin casă. Te pui în serviciul familiei şi nu ratezi ocazia să dai câte un sfat fiecăruia. Unele câştiguri financiare provenite din activităţile prestate în colaborare întârzie şi pot apărea chiar cheltuieli neprevăzute. Evită speculaţiile financiare şi achită-ţi obligaţiile la timp. Numărul norocos: 10.

Balanță

De dimineaţă eşti foarte mobil şi faci multe drumuri pentru a rezolva diverse situaţii. Ai tendinţa să te grăbeşti şi îţi recomand să ai răbdare şi să fii prudent în trafic. După masă, atenţia îţi este îndreptată către familie şi către casă. Te-ai putea confrunta cu unele surprize mai puţin plăcute, poate chiar de ordin legal sau administrativ, care privesc domiciliul. Numărul norocos: 7.

Scorpion

În prima jumătate a zilei, gândul pare să-ţi stea la bani şi bugete. Tinzi să acţionezi precum îţi dictează inima şi ai putea face o achiziţie de preţ, la care visai de ceva timp. După amiază se poate isca un conflict spontan la serviciu, ca urmare a ceva ce ai spus sau a fost greşit interpretat, dar dispui de înţelepciunea necesară şi argumentele potrivite pentru a aplana situaţia. Numărul norocos: 15.

Săgetător

Începi ziua în forţă, plin de energie şi entuziasm. Eşti centrat pe propriile dorinţe şi îţi place să te răsfeţi. După amiază se pot ivi unele discuţii încordate cu persoana iubită sau cu copiii pornind de la bani. Renunţă la impulsivitate, relaxează-te, fii deschis către găsirea de soluţii. Refă calculele dacă este necesar, poate vei constata că bugetul îţi permite şi o mică distracţie. Numărul norocos: 4.

Capricorn

În cursul dimineţii eşti discret, acţionezi din umbră şi nu cauţi să te remarci. Tinzi să cauţi resursele necesare mobilizării în interiorul tău, deşi vitalitatea ta este destul de redusă. După amiază pot apărea evenimente neaşteptate legate de familie sau domiciliu. Nu te îngrijora prea tare şi primeşte sprijinul oferit de cineva mai în vârstă sau mai experimentat, din anturaj. Numărul norocos: 13.

Vărsător

Dimineaţa pare să fie dedicată discuţiilor de grup, fie că este vorba despre activităţi de socializare sau poate şedinţe de lucru, pentru a pune la cale detaliile unui proiect. În a doua jumătate a zilei, cauţi locurile retrase, liniştite şi preferi solitudinea. Dacă pleci la drum cu maşina, se pot ivi evenimente neprevăzute şi ar fi bine să urmezi indicaţiile autorităţilor. Numărul norocos: 6.

Pești

În prima jumătate a zilei, eşti preocupat de evoluţia ta profesională şi socială, poate avea loc o întrevedere cu un şef, unde ţi-ai putea vărsa oful. Fii diplomat şi nu exagera cu pretenţiile. După amiază, ar fi bine să ai portofelul pregătit, pentru că se pot ivi tot felul de cheltuieli neprevăzute. Un prieten sau cineva din anturaj ţi-ar putea cere bani cu împrumut. Numărul norocos: 2. Sursa ombun.net