Sfatul zilei de marți, 16 iunie 2020. Peștii nu se schimbă nici în ruptul capului

Sfatul zilei pentru marți, 16 iunie 2020, vine cu vești bune pentru nativii născuți în zodia Săgetător care au parte de o zi perfectă și profită de evenimentele primite de la astre. Nu același lucru se poate spune despre Pești care nu ascultă sfaturile celor din jur.

Astrologii transmit că în această zi semnele zodiacale se vor confrunta și cu evenimente mai puțin plăcute, certuri și discuții contradictorii, precum și stări depresive sau de incertitudine.

Citește în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toate cele 12 zodii și vezi ce evenimente au pregătit astrele pentru acestea.

Așa arată sfatul zilei de marți, 16 iunie 2020, de la zodie la zodie
Berbec

Simți că certurile și discuțiile în contradictoriu nu se mai termină cu partenerul de viață. Ai ajuns la capătul răbdărilor și ești pe punctul de a claca. Ai grijă ce vorbe spui la nervi, ai putea regreta mai târziu.

Taur
Când crezi că lucrurile s-au așezat în favoarea ta mai privești o palmă. Da, este una dureroasă care te va face să-ți schimbi complet atitudinea față de cei din jur și mai ales, față de familie.

Gemeni
Unele situații trebuie întoarse pe toate părțile înainte de a o descoperi pe cea corectă. Nu este cazul să te grăbești, analizează evenimentul respectiv și abia apoi ia o decizie finală.

Rac
Nu este o zi bună pentru a lua hotărâri importante la locul de muncă. Amână semnarea unui contract pe care-l aștepți de ceva vreme. Mai bine mai târziu decât să meargă prost.

Leu
Gurile rele au ajuns și la urechea ta și nu-ți place deloc ce auzi. Vrei să te faci auzit, să-ți spui punctul de vedere, însă s-ar putea să nu fii băgat deloc în seamă. Și-au făcut deja o părere.

Fecioară
Este o zi perfectă să o iei de la capăt în dragoste. Fie că mai dai o șansă relației actuale, fie că începi una nouă, ai încredere, fii sincer și spune tot ce te macină.

Balanță
Toate bune și frumoase azi. Întâlnirile cu prietenii sunt pe listă, la fel și distracția. Ești dornic să te simți bine și să petreci timp în compania oamenilor dragi.

Scorpion
Nici nu a început bine săptămâna că deja vrei să iei o pauză. Încarcă-ți bateriile pentru că te așteaptă o perioadă grea la locul de muncă. Dormi câteva ore și ia-o de la capăt.

Săgetător
Este răsfățatul astrelor și primești din partea lor evenimente plăcute. Profită din plin de semnele pe care le primești, ar putea fi vorba de lucruri importante, în special pe plan profesional.

Capricorn
Faci ce faci și privești în trecut. Nu mai este nimic acolo, ai mai multă încredere în tine și gândește-te mai mult la viitor. Nu te mai lăsa definit de situații neplăcute care au lăsat un gol un sufletul tău.

Vărsător
Ai tot sprijinul din lume, însă eviți să iei o decizie radicală în privința relației amoroase. Nimeni nu-ți poate impune să faci un anumit lucru, totul ține de tine.

Pești
Unii oameni nu se schimbă niciodată, iar tu faci parte din categoria asta. Nu vrei nici în ruptul capului să asculți de prieteni și iei numai decizii controversate care nu aduc nimic bun.