Sfatul zilei de vineri, 19 iunie 2020. Zodia care are parte de o zi MAGICA

Berbec
Ziua decurge normal pentru tine. Aștepți cu sufletul la gură să se încheie tura de la serviciu ca să pleci cât mai departe de casă. Bagajele sunt de mult făcute!

Taur
Ieși din anonimat, nu te mai ascunde în umbra oamenilor din jur. Arată-le tuturor că poți fi unic și independent din toate punctele de vedere, mai ales financiar.

Gemeni
Te-ai cam săturat de rutina și obișnuința din relația de cuplu și nu știi ce să mai faci. Consultă-te cu jumătatea ta și faceți lucruri care vă plac plăcere: un picnic, o plimbare sau de ce nu, o vacanță.

Rac
Ai impresia că timpul stă pe loc când ești la serviciu. Ai o grămadă de sarcini de rezolvat și nu știi cum să le dai de cap. Cere ajutorul colegilor, nu te vor refuza.

Leu
Intimitatea este un lucru sfânt pentru tine, dar din păcate îți este invadată de o persoană indiscretă care dorește cu tot dinadinsul să te descoase.

Fecioară
Gânduri bune, armonie și sensibilitate, așa s-ar putea descrie ziua ta. Nimic nu pare să te deranjeze și asta pentru că nu bagi în seamă pe nimeni, îți vezi de ale tale.

Balanță
Pune o barieră între viața personală și cea profesională. Nu-i lăsa pe ceilalți să intre cu picioarele în viața ta, păstrează anumite lucruri numai pentru tine.

Scorpion
Râzi, glumești, dar pe interior lucrurile nu stau prea bine. Ești tot mai dezamăgit de ceea ce te înconjoară și îți dorești să fii tot mai des singur.

Săgetător
Ideile nu sunt făcute pentru a fi păstrate într-o agendă. Pune în aplicare ce ai în gând, indiferent dacă iese ceva bun sau nu. Tot ce contează este să încerci.

Capricorn
A venit timpul să te axezi mai mult pe carieră și pe partea financiară. Gata cu distracția, mai trebuie să și muncești dacă vrei să ai un viitor liniștit.

Vărsător
O luptă strânsă se dă între rațiune și simțire. Este greu de spus cine va câștiga pentru că ai o fire extrem de puternică și nu te lași doborât cu una, cu două.

Pești
Nu este cazul să te mai grăbești pentru că iei numai decizii greșite. Nu ar fi rău să asculți sfaturile primite de la cei din jur, uneori sunt utile.