Smiley, dezvăluiri despre cele mai grele momente din viața lui: „Am avut un șoc, am plâns în hohote”

Smiley este foarte apropiat de familie și nu de puține ori și-a exprimat dragostea față de ea prin muzică. De aceea, unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut a fost legat de tatăl lui, care a avut probleme de sănătate.

Chiar dacă este departe de părinții lui, artistul vorbește des cu ei, este foarte apropiat de cei care i-au dat viață și l-au crescut, tocmai de aceea, orice are legătură cu ei este de o maximă importanță.

Muzica pe care o compune este despre viață, despre ce trăiește, despre visele lui, despre experiențele lui, dar și despre problemele omenirii și realitatea cu care ne confruntăm zilnic.

Cel mai greu moment din viața lui Smiley este legat de tatăl lui
Unul dintre cele mai dificile momente din viața îndrăgitului artist a fost legat de tatăl lui, care, în urmă cu ceva timp, a avut probleme medicale.

“Îmi amintesc de o zi în care mama mi-a spus că tata nu s-a simțit prea bine… Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât de mult îi iubesc și cât mă doare numai gândul că ar putea păți ceva.

Am și compus o piesă atunci, plângând în hohote, în câteva ore. A fost o veste proastă, dar cu o lecție valoroasă la pachet”, a mărturisit Smiley pentru viva.ro

Chiar dacă, aparent, are tot ce și-ar putea dori, este iubit de fani, apreciat, se bucură de succes, Smiley a trecut și prin momente dificile. Nici la el nu este totul roz.

Dacă stau să mă gândesc, niciodată n-a fost numai bine sau numai greu, când stăteam prost cu banii, stăteam bine cu distracția și cu prietenii, când stăteam bine cu proiectele, stăteam prost cu timpul.

Când îmi era bine cu dragostea, ceva nu se lega cum voiam cu profesia și tot așa, că așa e în viață. Fiecare lucru rău vine cu câte o rază de soare acolo, cât să nu pierzi de tot speranța”, a mai spus artistul. scrie fanatik