„TĂTICUL” MODEI DIN ROMÂNIA A IEȘIT DIN CASĂ CA UN OARECARE, DAR ȘI-A TRAS ROLEX DE 40.000 DE EURO ȘI…

Așa cum deja ați citit în titlu, CANCAN.RO are imagini exclusive cu nimeni altul decât Cătălin Botezatu, așa cum nu l-a mai văzut nimeni până acum! Fotoreporterii noștri l-au cam prins în ofsaid pe „tăticul modei” din România, iar dovadă stau ipostazele pe care noi le-am obținut!

Este unul dintre cei mai apreciați designeri, atât în România, cât și în străinătate. Nu de puține ori i s-a auzit numele pe podiumuri înalte și știm cu

toții că are apariții impecabile în public, la evenimente și emisiuni, care cu siguranță nu pot fi trecute cu vederea.

Excentric din fire și extrem de dezinhibat atunci când vine vorba de propriul său stil, Cătălin Botezatu a fost surprins zilele trecute de fotoreporterii CANCAN.RO,

în buricul Capitalei, total schimbat față de modul în care apare pe sticlă. Cătălin Botezatu, nearanjat…dar cu Rolex de 40.o00 de euro la purtător!

Vă spuneam mai sus că l-am prins în ofsaid pe Cătălin Botezatu…din punct de vedere vestimentar, este mereu la înălțime, doar că de această dată, celebrul designer a avut un look mai fresh, de vară și mai neglijent.

Fotoreporterii noștri l-au surprins îmbrăcat într-un compleu lejer, cu motive florale, format din tricou și pantaloni scurți. Cu ochelarii de soare la ochi,

Cătălin Botezatu a plecat în rezolvarea treburilor sale și nu a părut prea deranjat de modul în care a ieșit din casă, fix ca un…oarecare!

Mai mult, tricoul pe care l-a purtat designerul i-a scos în evidență „burtica”, dar nici de acest lucru nu a părut Botezatu prea deranjat.

Ei…dar acum e acum! Trecem cu vederea aspectul neglijent al lui Cătălin Botezatu și ne îndreptăm atenția către încheietura designerului, pentru a observa un detaliu greeeeu de ignorat.

„Tăticul” modei din România s-a afișat pe stradă cu un Rolex de toată frumusețea, care valorează nici mai mult, nici mai puțin de 40.000 de euro! Așa mai zicem și noi valoare!

De ce nu s-a afișat Cătălin Botezatu cu nicio femeie, după relația cu Bianca Drăgușanu
Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre motivul pentru care nu s-a mai afișat cu nicio femeie după relația cu Bianca Drăgușanu.

Este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, însă…. după Bianca Drăgușanu nicio femeie nu a reușit să-l facă pe Cătălin Botezatu să mai iubească.

Designerul a vorbit acum și despre motivul pentru care este în continuare singur, în ciuda faptului că își dorește să-și întemeieze o familie.

”Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite,

să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând,

grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional.

Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă…”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Click.

Cătălin Botezatu, momente de coșmar în închisoare Cătălin Botezatu a oferit, într-un interviu, amănunte picante din perioada în care a stat în pușcărie, în Italia,

la începuturile carierei sale de designer. El spune că a împărțit celula cu un mafiot care-i povestea despre crimele făcute.

La un moment dat, Botezatu chiar a vrut să-și ia zilele, nemaisuportând detenția. A fost extrădat și a ajuns în Penitenciarul Rahova, unde avea să fie coleg de celulă cu Miron Cozma,

liderul de atunci al minerilor și poreclit ”Luceafărul huilei”. Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia acum 25 de ani pentru bancrută frauduloasă.

A fost încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță. Avea să fie eliberat pe 14 martie 1997.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață.

Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară.

Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, a mărturisit Cătălin Botezatu. Sursa cancan.ro