Toți locuitorii din România vor trebui să dețină hidranți sau sisteme adecvate pentru stingerea incendiilor conform unui proiect de lege nou.

Sapou: Un nou proiect de lege privind normele de stingere a incendiilor le cere locuitorilor din România sa aiba sisteme adecvate de intervenție în caz de incendiu, inclusiv hidranți. Această propunere a fost făcută de Ministerul Dezvoltării și a fost publicată la finalul anului 2017. Noul act normativ prevede modificarea și completarea Legii nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare astfel încât sistemele de alimentare din toata tara sa corespunda normelor de combatere și stingere a incendiilor.

de lei. Consecințele nerespectării acestei legi sunt foarte grave, asadar este important pentru toti proprietarii de case sa ia în considerare achizitionarea unui sistem adecvat de prevenire și stingere a incendiilor.

Concluzie

Este important ca proprietarii de case din Romania să ia în considerare achiziționarea unor sisteme adecvate de prevenire și stingere a incendiilor, pentru a se proteja pe ei, familiile lor și bunurile lor. Proiectul de lege propus de Ministerul Dezvoltării ar putea fi un pas important în această direcție, dar este important să ne asigurăm că toate măsurile de siguranță sunt respectate pentru a preveni pierderile de vieți și daunele materiale.