Trădare supremă la Antene! Vedetele care vor fi date afară pentru dezvăluirile făcute în afara contractului

Toate vedetele care semnează cu trustul Intact, incluzând aici Antena 1, Antena 3 și Antena Stars au obligația să păstreze secretul confidențialității contractelor, care prevăd printre altele și diferite restricții. Mai exact, acestea nu au voie să dezvăluie detalii din producțiile pe care le filmează. Cu toate acestea, cineva a încălcat grav contractul și riscă sancțiuni drastice.
Vezi cine sunt vedetele care vor fi date afară din Antene și ce dezvăluiri au făcut

Aceștia ar fi Sorin Bontea și Răzvan Fodor, potrivit viva.ro, însă este foarte posibil ca în finală să vedem un rezultat complet diferit, așa cum a fost cazul și la ediția precedentă. Conform contractului, vedetele din competiție și membrii echipei de producție sunt obligați să păstreze secretul de la filmări, doar că aceștia au dezvăluit detalii din culise, și nu doar o dată.

Totuși uneori, aceste articole care crează așteptări către public pot fi și exerciții de PR care să crească și mai mult audiența. Asia Express este un proiect premium al Antena 1 și se bucură de audiențe record, dar și de publicitate scumpă.

În finala sunt trei echipe: cântăreața Adda și soțul său, Ștefania și Speak și Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Rămâne de văzut cine se va impune în cele din urmă la finalul competiției, dar și dacă cineva a trădat cu adevărat și a dezvăluit detalii de la filmări, deși nu aveau voie conform contractului. Dacă se va dovedi că așa s-a întâmplat și dacă se afla și trădatorul, cu siguranța va avea de suportat sancțiuni financiare.