Tu o recunoști? Așa arăta în adolescență una dintre marile artiste ale României

Oare tu o să o recunoști pe această tânără cu privire inocentă? Îți oferim un singur indiciu: este una dintre marile artiste ale României. Ai ghicit ?

Cin’ să fie, cin’ să fie, dacă nu una dintre marile artiste ale României, Ozana Barabancea? Da, da, chiar așa! Adolescenta cu părul lung și privirea inocentă este tocmai jurata de la

”Te cunosc de undeva”. Chiar dacă anii au trecut și și-au pus amprenta pe chipul și înfățișarea frumoasei artiste, multe trăsături din adolescență au rămas identice.

Ozana a ținut să împărtășească o așa amintire prețioasă pe contul de Instagram, împreună cu fanii, unde, ce credeți? A avut un real succes, căci cei din mediul online s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase la postarea vedetei.

”Tot ce rămâne în noi odată cu trecerea timpului sunt amintirile/ Esti la fel de frumoasa/ Wow/ Esti chiar tu?”, sunt doar o

parte dintre reacțiile internauților. Acum ne este clar că Gloria, fiica Ozanei, moștenește frumusețea de la mama sa. Doar știți bine că așchia nu sare departe de trunchi!

Citeste continuarea