Un an de la moartea lui Marcel Toader. Mesajul dureros transmis de fiul acestuia, Maximilian

A trecut un an de la moartea neașteptată a omului de afaceri Marcel Toader, familia și rudele organizând un parastas în amintirea acestuia.

Fiul bărbatului care a murit în urma unui infarct, Maximilian, este în continuare îngenunchiat de durere transmițând un mesaj emoționant în mediul online.

Tânărul a mărturisit că nu-i vine să creadă nici la ora actuală că Marcel Toader nu mai este printre noi, fiind extrem de afectat de pierderea suferită.

Maximilian a găsit puterea de a scrie câteva rânduri pe pagina de Facebook unde a vorbit despre ziua în care și-a pierdut tatăl, dar și cum l-a afectat moartea acestuia.

„Tată, încă nu-mi vine să cred că a trecut fix un an de când nu mai ești printre noi. Nici acum nu pot să uit cea mai

urâtă zi din viața mea când am primit vestea că ai murit!”, a postat băiatul regretatului impresar, pe rețeaua de socializare.

Un an de la moartea afaceristului Marcel Toader. Ce mesaj a transmis fiul acestuia Maximilian a mărturisit că tragedia de acum un an l-a maturizat,

însă a rămas cu foarte multe cicatrici pe suflet. Fiul lui Marcel Toader a realizat că poate trece peste toate obstacolele

și problemele care-i ies în cale și asta pentru că a devenit mai puternic. „Să știi că sunt bine sănătos, vindecat, dar cu multe cicatrici rămase în suflet!

Cu această întâmplare mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice în viață iar lucrurile se așează ușor, ușor”, a completat fiul regretatului afacerist.

În altă ordine de idei, băiatul lui Marcel Toader speră că părintele său și-a găsit pacea și liniștea sufletească acolo unde a ajuns. De asemenea, Maximilian a ținut să precizeze că regretatul om de afaceri va avea

mereu un loc special în inima sa. „Sper că ești bine oriunde te-ai dus și mai sper că ți-ai găsit liniștea sufletească!

Ai grijă de tine și să știi că ai rămas adânc în inima mea!”, a încheiat fiul lui Marcel Toader mesajul de pe pagina de Facebook.

Diana Bișinicu a dat de pomană prosoape la parastasul lui Marcel Toader

Cântăreața Diana Bișinicu a povestit că mama regretatului om de afaceri l-a visat acum ceva vreme pe Marcel Toader în timp ce îi cerea un prosop.

Acum, la parastasul de la un, artista a dat de pomană prosoape pe care a imprimat numele nașului ei care a murit vara trecută.
„Mi-a spus mama lui că l-a visat, acum ceva timp,

în timp ce îi cerea un prosop. Așa că, de prosoape m-am ocupat eu și am țesut pe ele numele nașului meu.

Am vrut ca prosoapele care vor fi împărțite să amintească oamenilor de Marcel Toader, să se gândească lumea la el”,

a declarat fina regretatului impresar care s-a stins din viață în timp ce lua masa, în curtea unor prieteni din Periș. Scrie fanatik.ro