Valentina Pelinel și Cristi Borcea, anunț surpriză la doi ani de căsnicie. Radiază de fericire. Fanii au reacționat imediat

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au deja doi ani de când sunt împreună, iar momentul a fost împărtășit cu toți fanii lor! Frumoasa doamnă

Borcea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie de la cununia cu Cristi Borcea, imediar cum primarul Voluntariului, Florentin Pandele, i-a declarat soț și soție!

Valentina Pelinel radiază de fericire, la doi ani de căsnicie cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel radiază defericire în poza postată pe rețelele de socializare, iar acum este și mai bucuroasă, după ce a adus pe lume trei copii.

De asemenea, fostul model a scris un mesaj plin de emoție alături de fotografia de la cununie. ”2 ani de cand ne-am unit oficial destinele! #fericire”.

Internauții nu au întârziat cu mesajele de felicitare pentru cei doi părinți. ”Mulți ani ! Sănătate multă multe bucurii alături de cei dragi. Să fiți fericiți”,

”Mulți ani înainte și să vă de-a Dumnezeu tot ce este mai bun și mai frumos pe lumea asta”, ”Sa trăiți sănătoși până la adânci bătrâneți, și fericiți alături de copilașii voștri”, ”Sanatate, fericire si multă iubire vă doresc!

Dragostea adevărată, învinge mereu”, sunt doar câteva dintre mesajele primite. Valentina Pelinel chiar le-a răspuns multora dintre fanii săi.

”Ehee …la ce renume are sotul tau ….”
Printre cei care le-a scris celor doi s-au mai strecurat și oameni care arcă au încercat să le umbrească bucuria aniversării.

”Ehee …la ce renume are sotul tau ….nu mai dureaza mult si te schimba cu alta , ….vulpea îsi schimba blana …”, este unul dintre mesajele răutăcioase.

Povestea de dragoste dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu a fost tocmai una ca în povești, ci a atras criticile multora dintre cunoscuții lor.

Cei doi se cunosc de multă vreme, de când Valentina Pelinel era căsătorită cu Cristi Boureanu, cu care era de asemenea prieten. Cristi Borcea se întâlnea destul de des cu cei doi soți, iar lucrurile s-au complicat.

Așa au ajuns să se căsătorească acum și să aibă chiar trei copii împreune, două fetițe gemene și un băiețel.

Cristi Borcea are acum nouă copii, cu trei soții. Are doi băieți și o fată cu prima sa soție, Mihaela Borcea, are o fetiță și un băiat cu cea de-a treia sa soție,

Alina Vidican, mai are o fată dintr-o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu și are două fetițe și un băiețel cu Valentina Pelinel.