Veste buna pentru romani

Conform declaratiei de presa sustinuta saptamana trecuta, Klaus Iohannis a spus in ce conditii se vor putea redeschide mall-urile incepand cu 15 iunie. Acesta a mai vorbit si despre cum se vor organiza evenimentele private.

Se vor putea redeschide si after-school-urile, masura care vine in ajutorul parintilor care s-au intors la munca si nu au cu cine sa lase copiii.

„După 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante și locuri de joacă. Vor putea fi organizate evenimente private în interior cu maximum 20 de persoane sau cu 50 de persoane dacă evenimentele private vor avea loc în exterior.

Pentru a veni în sprijinul părinților care lucrează, va fi posibilă redeschiderea after-school-urilor, a grădinițelor și creșelor private. De asemenea, se pot redeschide sălile de fitness și piscinele exterioare, dar cu respectarea regulamentelor sanitare speciale.

Mgid

Soțul meu are 60 de ani și o potență de 350%! Rețeta e simplă

Sneaker Store Footshop

1 truc casnic ce regenerează auzul

Geniul:„Inamicul diabetului a fost descoperit! Secret ieftin
Având în vedere că nu avem o scădere semnificativă a numărului de îmbolnăviri noi, se impune prelungirea stării de alertă, pentru că trebuie să fim în continuare precauți, însă măsurile restrictive vor fi mai puține decât cele care sunt acum în vigoare.

Distanțarea, purtarea măștii în interior, măsurile de igienă, evitarea aglomerărilor rămân măsuri obligatorii pentru stoparea răspândirii virusului.”, spune Klaus Iohannis intr-o postare pe pagina sa de Facebook. scrie fabricatinromania