Viorel Cataramă a fost testat de coronavirus. Cum se simte omul de afaceri acum

Viorel Cataramă și-a dorit să se infecteze cu noul tip de coronavirus pentru a demonstra că măsurile luate de autorități nu au fost cele mai potrivite. El consideră că românii au fost ținuți prea mult în casă și noul tip de virus nu este unul foarte periculos. De asta a decis să meargă într-un sat

unde există foarte multe persoane infectate și să se îmbrățișeze cu toată lumea. Acum a venit momentul ca omul de afaceri să facă și testul de coronavirus. Rezultatul este unul surprinzător.

Deși a precizat că a avut contact direct cu mai multe persoane care aveau Covid-19, Viorel Cataramă a fost testat negativ de coronavirus. Soția sa, medicul Adina Alberts, este cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Rezultatul a fost confirmat chiar și de laboratorul care a prelucrat analiza.

”În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11.30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG si IgM SARS COV2. La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 12.15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM este negativ”, se arată în comunicatul transmis de clinică și citat de Mediafax.

Adina Alberts a spus că Viorel Cataramă nu a avut simptome de coronavirus și s-a simțit foarte bine în tot acest timp. Această afirmație vine în contradictoriu cu declarațiile omului de afaceri care a susținut în repetate rânduri că a avut febră și dureri în piept. A trecut o săptămână de la contactul său cu persoanele infectate.

”STAREA DE SĂNĂTATE A SOȚULUI MEU

Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația.

Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului COVID-19.

Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba.

Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângele arterial periferic (SpO2) nu a scăzut sub 97% .

Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare. Până acum NU s-a mai testat.”, a scris Adina Alberts pe Facebook.