Vulpița vrea să DIVORȚEZE!

Răbdarea și înțelegerea vulpiței a ajuns la final! Aceasta este mai hotărâtă decât a fost vreodată să se despartă definitiv de tatăl copilului său. Care este motivul pentru care povestea soților Stegaru a ajuns în acest punct?

Vulpița vrea să divorțeze de Viorel Stegaru
Anunț bombă pentru Acces Direct și pentru fanii emisiunii! Vulpița tocmai a anunțat pe toată lumea că este decisă să-i spună adio tatălui copilului său. Acestea fiind zise, serialul soților Stegaru se pare că e mai aproape de final decât și-au dorit. Lucrurile se complică între amorezi pe zi ce trece, mai ales că Viorel este din ce în ce mai dornic să calce strâmb. Dacă la începutul mariajului vorbeam de infidelitatea ei, acum roata s-a întors.

Lui Viorel i s-a urcat vedetismul la cap, susțin cei din platoul emisiunii, mai ales de când este câte puțin și în atenția dansatoarei Emy. Mai mult decât atât, bărbatul a amenințat-o și a devenit agresiv cu soția sa când a auzit câte are să-i reproșeze. Veronica a mărturisit, după ce el a părăsit emisiunea, că s-au petrecut lucruri mult mai grave între ei, dar că nu poate mărturisi decât după ce se va termina show-ul.