Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, primele declarații despre noul băiat care a apărut în viața ei: ”El are ceva aparte, este diferit de restul”

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei face declarații uluitoare despre noul tânăr care a pășit în viața ei!

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei, le-a făcut susținătorilor ei câteva dezvăluiri uimitoare, despre noul băiat care a apărut în viața ei. Se spune că după multe furtuni, iese și soarele. Așa și-n cazul Biancăi Comănici, care a plâns destul,

iar acum e timpul s-o ia de la capăt. Fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D se bucură de un succes enorm pe rețelele de socializare, chiar și după terminarea competiției. Este de reamintit faptul că, Bianca a fost cea mai iubită concurentă a primelor două sezoane Puterea Dragostei.

”Astăzi m-am cunoscut cu un băiat, e vlogger. Mă făcea mereu să râd și mă uitam la clipurile lui. I-am dat un mesaj și azi ne-am văzut. O să-l cunoașteți și o să vă placă. Mie îmi place super mult de el. Mie mi se pare frumos. Eu vreau să fie vlogguri pe ambele canale. Și la mine și la el.

Nu m-aș afișa cu oricine, abia astăzi l-am cunoscut. Nu este de la emisiune. O să ne mai vedem de câteva ori și dacă totul este bine începem și postăm. Am ieșit în oraș, ne-a văzut o grămadă de lume, nu mă ascund. Nu știu când o să vă fac cunoștință cu el”, a povestit Bianca Comănici, despre noul băiat apărut în viața ei.

Bianca Comănici, primele declarații despre tânărul din viața ei
Bianca Comănici a început o viață nouă,după terminarea sezonului doi Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă locuiește în București, unde se ocupă de proiectele din viața ei. Aceasta nu ezită să-și țină susținătorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar recent a făcut un live pe YouTube, unde a dezvăluit mai multe lucruri personale. Bianca Comănici a explicat

cum în viața ei a apărut un alt tânăr, care are ceva aparte și este diferit de restul. Pe de altă parte, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei, spune că nu se gândește la o relația în momentul de față, pentru că nu-l cunoaște de foarte mult timp.

”Sper să fie un om bun și sper să ne înțelegem. Mi-a plăcut extrem de mult de el. Eu cred că o să vă placă mult. Sunt conștientă că el o să crească, însă eu mă bucur pentru că el merită să fie cunoscut. El are ceva aparte, e diferit fața de restul băieților. Îmi place de el că e super inteligent, este carismatic, frumușel la față și îmi place că este creativ. Astea 3 lucruri mi-au

plăcut mult la el. Mama mea știe, i-am spus despre cine este vorba și îi place mult de el. Îmi place de el, însă nu mă gândesc la o relație. Nu știu dacă ne-am potrivi. Nu-l știu de mult timp, l-am descoperit cam acum o lună”, a spus Bianca Comănici.