Marcel Vela, noi măsuri începând din 15 Iunie. “Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit despre a treia etapa de relaxare: „Vor fi multe surprize placute. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie”Marcel Vela a spus la Digi24 ca vine a treia etapa de relaxare si urmeaza „multe surprize placute. „Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie”, declara ministrul de Interne.

Vela, a treia etapa de relaxare

„Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute. Nu vreau sa spun acum care din ele, pentru ca nu este corect fata de colegii mei cu care voi lucra. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie, dar vreau sa precizez ca sunt in functie si de analiza, de statistica epidemiologica, de consultarea specialistilor in boli infectioase”, ne asigura ministrul Vela.

El a declarat ca se bazeaza pe responsabilitatea tuturor cetatenilor, astfel incat sa nu creasca aceste cazuri de inbolnaviri, si din 15 iunie ”

sa trecem spre o normalitate cat mai dorita si apropiata

de ceea ce estimam fiecare dintre noi. Din 15 iunie va urma o noua etapa de relaxare”, a mai spus ministrul de Interne scrie infamilie