Cristi Borcea, despre cum l-a afectat coronavirusul. Primele declarații în plină pandemie

Cristi Borcea se află la Olimp împreună cu toată familia. El a declarat că este speriat de noul coronavirus și încearcă din răsputeri să stea departe de boală.

Fostul șef de la Dinamo și-a unit copiii la Olimp, dar și fostele neveste, după cum Fanatik a declarat în exclusivitate și încearcă să exploreze România în această perioadă.

Milionarul este de părere că noul coronavirus este un virus care poate face mult rău, astfel că se situează în tabara celor care cred în această boală.

Cristi Borcea, afectat de coronavirus

Ca toți oamenii de afaceri, și fostul șef de la Dinamo a avut de suferit pe plan financiar din cauza COVID-19, însă se arată optimist. El a plecat pe litoral cu soția sa,

Valentina Pelinel, cei trei copii pe care îi au, însă la hotelul pe care îl administrează este cazată și Mihaela Borcea cu iubitul, plus cei trei copii din prima căsătorie.

„ Cred în existența acestui virus. Serios. Nu iau în calcul teorii ale conspirației. Cred că acest nenorocit de coronavirus există și ne afectează pe toți. Trebuie să ne păzim cât putem.

Nu mai merg în locuri aglomerate. Poți să mă rogi, să-mi promiți orice, nu aș merge în Mamaia! La înghesuială, la fițe, la nebunie. Stau liniștit,

cu distanțare, de ce să fac pe viteazul și să mă expun pe mine și pe familie?!”, a declarat Borcea pentru Libertatea.

Mihaela Borcea, împreună cu Valentina la Olimp

Valentina și cei trei copii ai cuplului, Milan(3 ani și gemenele Indira și Rania(1 an), s-au reunit cu Mihaela și cei trei copii din căsătoria cu ea, Patrick (21 de ani),

Mellisa(16 ani) și Angelo(16 ani), dar și cu fiica avocatei Simona Dana Voiculescu(Andreina Carolyn Christine – 11 ani).

Cristi Borcea mai are doi copii cu Alina Vidican, George Alexandru(7 ani) și Gloria(4 ani),

dar aceștia sunt în SUA și nu au putut călători din cauza pandemiei de COVID-19. Sursa fanatik.ro